Hoe werken wij?

Stap 1

Wij zijn begonnen met Zonnegroet omdat wij het heerlijk vinden creatief bezig te zijn, onze onderneming is dus ook gestart met het uitwerken van alle honderd ideeën in ons hoofd. Toffe teksten bedenken, mooie papiersoorten uit zoeken en samen aan het ‘knippen & plakken’ geslagen.

Stap 1
Stap 2

Ondertussen hebben we een voorraad aan handgemaakte wenskaarten, zelfgemaakt badzout/oliën, noem maar op. Daarnaast kopen we verschillende producten, waar wij zelf blij van worden, in bij diverse groothandels. Al deze producten zijn zorgvuldig uitgekozen aan de hand van kwaliteit, zuivere productie en natuurlijk een vreugdedansje voor lichaam en geest.

Stap 2
Stap 3

Wanneer je een mooi product hebt gevonden via onze webshop of social media en deze volgens de aangegeven stappen hebt besteld, zorgen wij dat deze zo snel mogelijk bij de ontvanger terecht komt. Naast ons andere werk, werken wij beide vanuit ons eigen huis aan Zonnegroet. Ook komen wij natuurlijk dikwijls samen. We hebben dus altijd even overleg wie het pakketje gaat verzorgen, zo is er dus altijd iemand die er voor kan zorgen dat het pakketje zo snel mogelijk bij je terecht komt!

Stap 3
Stap 4

Wanneer we de bestelling binnen hebben, zullen wij er altijd voor zorgen dat deze zorgvuldig en mooi ingepakt verzonden wordt. Ieder pakketje moet een feestje zijn om uit te pakken en hier hebben wij graag alle aandacht voor!

Stap 4
Stap 5

Uiteraard hopen wij dat jullie net zo blij als wij worden van de verschillende producten op onze webshop, mochten er nog vragen/opmerkingen of tips zijn, staan wij hier zeker voor open!

Stap 5