OVER ONS

YUKI

Mijn naam is Yuki, een van de twee gezichten van Zonnegroet. Op het moment van schrijven ben ik 26 jaar en woon ik sinds kort in Steenwijk.

Ik woon hier met mijn lieve man Patrick, dochtertje van 1: Leva, ennn ondertussen alweer bijna 30 weken zwanger van nummer twee!

Ik werk als sociotherapeutisch medewerker bij CTP Veldzicht. Hier sta ik op een crisisafdeling voor mensen van verschillende culturele achtergronden, ieder met zijn of haar eigen psychiatrische problematiek. 

Ik geniet enorm van mijn werk, hoewel het voornamelijk ‘werken met je hoofd’ is. Ik heb altijd een drang gehad om dingen te creëren, of het nou een tekening is, een huis inrichten, een verhaal schrijven, noem maar op. 

Samen met mijn lieve vriendin kwamen we op het idee om onze creativiteit te bundelen en iets te bedenken waar we beide volledig achter staan en wat weer wat extra energie in ons leven brengt. 

Hiernaast heb ik altijd een passie gehad voor schoonheidsproducten en probeer ik graag nieuwe dingen uit. Ook dit gaan jullie terug vinden op onze pagina’s en in ons assortiment. 

LIZA 

Mijn naam is Liza (26), ook een van de twee gezichten achter Zonnegroet! Ik woon in Dedemsvaart met mijn lieve vriend Niek. 

Ik werk als pedagogisch medewerker bij Ambiq. Hier werk ik op groepen met kinderen/jongeren die zeer intensieve behandeling nodig hebben. Twee jaar geleden ben ik, in een voor mij toen nieuwe sector begonnen. Ik deed daarnaast de studie: Sociaal werk in de zorg aan het Windesheim. Hiervoor heb ik gestudeerd aan het Cibap in Zwolle. Een vakschool voor vormgeving waarin ik mijn creativiteit tot uiting kon brengen! Uiteindelijk ben ik de horeca ingerold en vanuit daar heb ik de switch gemaakt naar de zorg vanwege mijn grote interesse en liefde voor de mens! Ik vind het heerlijk om mezelf constant te blijven ontwikkelen. 

Ik vind het fijn om creatief en actief bezig te zijn, daaruit haal ik mijn rust en energie. Ik schilder graag op doeken en verder is grafisch vormgeven ook iets wat ik doe!

Langere tijd heb ik het idee gehad dat ik ooit iets voor mijzelf zou willen beginnen. Wat en hoe was nog de vraag. Toen ontstond samen met mijn lieve vriendin het idee: Zonnegroet! Iets waar onze kracht, liefde voor mensen en creativiteit kan samensmelten tot iets moois!